Успешен настап на скајмаратонот на Алпите на Дејан Ангелоски и Александар Кирковски 

Македонскиот тим составен од Дејан Ангелоски и Александар Кирковски изминатиот викенд имаше успешен настап на највисоката трка на Алпите, скајмаратонот

Read more
Show Buttons
Hide Buttons