Георгиевски обезбеди сигурен медал на Президент Купот во Турција

Најдобриот македонски таековондист Дејан Георгиевски на Президент купот во Турција се пласираше во полуфиналето и автоматски обезбеди медал на уште едно престижно

Read more
Show Buttons
Hide Buttons