Вработените од Министерството за култура преку протест го изразија незадоволството од малите плати

Владата да не дозволи нерамноправен третман на вработените во државните органи, порачаа вработените од Министерството за култура, Управата за заштита

Read more

„Студенски отпор“: Нема да отстапиме од протестите како чин за искажување револт ако не се исполнат сите барања

„Беше најавен масовен протест пред МОН со цел да го изразиме големото незадоволство од немањето на слух за нашите барања.

Read more

„МојДДВ“ прилагодена на повисокиот лимит од 2.100 денари, еве што треба да направите

Управата за јавни приходи ги информира корисниците на апликацијата МојДДВ, дека е извршено нејзино прилагодување согласно измените и дополнувањето на

Read more
Show Buttons
Hide Buttons