„ВО ШОК СМЕ! СЕКОГАШ БЕШЕ ФИН“ Соседите на младиот човек кој ја у*и мајка си: Не правеше проблеми, го видовме во друштво на девојка

„Во шок сме. Не можеме да веруваме што се случи“. Вака за „Блиц“ раскажа една соседка по убиството на нејзината сограѓанка и сосед Д.Мариќ (61) што се случи во нивната зграда на Вождовац на улицата Војводе Степа, а за кое осомничениот Ѓ. Мариќ (26), син на сопругата на жртвата.
Како што дополнително објаснуваат соседите, Ѓ. Мариќ се занимава со музика и постојано тренира, а дека во последно време често го гледаат во друштво на девојка, но дека, како што велат, повеќе од тоа не знаат и дека за оваа трагична вест најмногу дознале од медиумите.

- Беше добар и изгледаше сосема нормално. Знаеше да остави убав бакшиш. Тој никогаш не правеше проблеми без ние да слушнеме за тоа. Едноставно не привлекуваше многу внимание и секогаш беше фин – раскажуваат за „Блиц“ вработени во блиското кафуле за младиот човек осомничен за убиство на мајка си.

Да потсетиме, Ѓ. Мариќ (26) утринава е уапсен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons