Конечно ќе се радуваат: Неочекувани пари за овие луѓе до 25 ноември! 

Сезоната на Стрелец започнува на 22 ноември, а Сонцето и Марс влегуваат во овој огнен знак, што значи дека планетарната ситуација повеќе ќе им одговара на одредени знаци од Зодијакот да заработат повеќе пари.

Играме уште еден ѕвезден рулет, а некои знаци ќе имаат повеќе среќа, па ќе успеат да заработат.

Марс го менува знакот на 24 ноември, што носи позитивен сплет на околности бидејќи сезоната на Стрелец е посреќна од онаа во Шкорпија која е актуелна во последните недели.

Ако се прашувате кој ќе има пари до 25 ноември, овие знаци се вистинските среќници: Стрелец, Скорпии, Девици и Лавови.

ЛАВ

Меркур во Стрелец ви носи позитивен пресврт на финансиски план, па ќе можете да заработите на нешто што досега ви беше хоби. Ќе имате среќа и на лото.

СТРЕЛЕЦ

Сезоната на вашиот знак носи многу подароци и пари, па од 22 ноември започнува позитивен пресврт кога се парите во прашање.

СКОРПИЈА

Нагласеното второ поле ви носи заработка од најмалку два извори на финансирање. 

Тоа може да укаже на дополнителни деловни проекти кои ќе ви донесат приход. Можна е подобро платена деловна понуда.

ДЕВИЦА

Венера во втората куќа укажува на парична добивка. Тоа нема да биде многу пари, но ќе ви донесе постабилна финансиска состојба.

Хороскопскиот знак кој треба да игра игри на среќа е Бик.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons