Калин Ивановски без загубен свет го освои турнирот во Грција 

Македонскиот тенисер Калин Ивановски игра одлично во последно време, па така денеска го освои турнирот М15 во Ираклион, Грција.

Ивановски го совлада првиот носител на турнирот, Романецот Себастијан Гима со 6-1 и 6-1.

Ивановски стигна до трофејот без загубен сет на турнирот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons