Вистинска снежна бајка – Погледнете каде врне снег во моментов

Снег вечерва врне на неколку места во земјава.

Речиси на сите повисоки планини снегот и вечерва не престанува да врне, додека дожд има на пониските места и во главниот град на нашата земја.

Во овие моменти според камерите на „skimacedonia“ може да се забележи како врне снег во Маврово, Пониква, Крушево…

Во текот на целиот ден снег врнеше и на Попова Шапка, додека метеоролозите прогнозираат дека до крајот на оваа и почетокот на следната недела ќе имаме дожд на пониските, а снег на повисоките места.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons