(Фото) Гoлeмa пoлициcкa aкциja: Не зacтaнaл нa дадена команда и се дал вo бeгcтвo – зaплeнeтa дpoгa вo вpeднocт oд oкoлy 70.000 eвpa, пpивeдeни чeтиpи лицa

На 13.09.2021 полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција-Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар

Read more

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons