ФОТО: Бела е одлична мајка, а малите лавчиња одлично напредуваат 

Подмладокот во скопската зоолошка, малите лавчиња одлично напредуваат.  Директорот на скопската зоолошка градина сподели фотографии на својот фејсбук профил. 

На 24 дена од раѓањето, лавчињата одлично напредуваат. Бела е одлична мајка и грижливо ги чува, напиша Стаменов на фејсбук. 

Фотографиите се авторско дело на фотографот Горан Анастасовски

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons