Патот Велес – Градско е затворен за сообраќај 

Поради асфалтирање од вчера па сѐ до 23 септември делницата Велес – Градско е затворена за сообраќај.

Автомотосојузот на Македонија информира дека делницата е затворена за сообраќај во периодот од 8 до 18 часот. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons