Објавена последната песна на Тоше – “Kажу да време лечи све“

„Kажу да време лечи све” е новата објавена песна на нашата најголема мега ѕвезда Тоше Проески која со помош на новата АИ технологија е изваден вокалот и пијаното за од демо да се направи студиска снимка.

Оставена како аманет на еден од ретките вистински пријатели кој што Тоше ги имаше во неговиот живот- нашиот познат радио водител, диџеј и продуцент Кирил Зарлинов попознат како (диџеј Ерик Фокс). Toj одлучува демо снимката комплетно аранжмански да ја заврши и да ја даде како подарок од Тоше за сите негови обожаватели по повод неговиот роденден, се со цел неговиот лик и дело никогаш да не бидат заборавени.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons