Мицкоски: На Македонија и треба нов 8 Септември 

На Македонија и треба нов 8 Септември, нова надеж, национално и сеопштествено обединување околу заложбата за подобра иднина и зачуван идентитет, порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски од Смилево.

-Длабока почит и поклон за Дамјан Груев, пред неговото спомен обележје во славното Смилево. Груев, еден од најголемите синови на Македонија и човек кој животот го посветил на ВМРО и каузата, и тоа на денот кога се бележи независноста на нашата татковина Македонија“, напиша Мицкоски на фејсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons