Кога Милица Павловиќ ќе го јавне на плажа, „гола“ во седло! (ФОТО 18+)

Милица Павловиќ важи за еден од најатрактивните и најзгодни пејачки на целата естрада. И што е најважно 100% природна! Ниту кубик силикони во градите, ниту грам колаген во усните, без филери, без естетски зафати, и други пластични „матракуки“ по лицето и телото.

Секси сењорита неодамна  беше на одмор во Турција, па освен витката линија, Милица може  се пофали и со ненагласените природни  облини, што ја прави  поразлична од повеќето колешки.

Особено кога пејачката облечна во едноделен костим за капење во свежи летнии бои, се појави на велосипед на плажата. Екстремно згодна, со нога „уз врат“, извајан задник и гради „без додатоци“, секси сењорита ги остави без здив присутните. „Вилицата им падна“ и на оние што случајно се затекнаа на плажата, а и  на оние што намерно ја ангажираа за снимањето реклама за познатиот бренд костими за капење!

Висински избор, за вистинскиот бренд… – така ја прокоментираа „девојката со точакот“ која смело и одважно го „јаваше гола во седло“ велосипедот на плажата во Аланија!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons