Ковачки: Славјанка се обврза дека имот ќе го подарела на ВМРО-ДПМНЕ, јавно призна дека со адреса на живеење е во Радишани

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ и член на ИК, Драган Ковачки на својата фејсбук страна објави: Признание дека Славјанка Петровска има адреса на живеење на “парцела” во Радишани, а тврдеше дека не е така.

Славјанка Петрвоска се обврза дека целиот имот ќе го подарела на ВМРО-ДПМНЕ.

Вчера јавно призна дека со адреса на живеење е во Радишани.
Како партија, очекуваме да ни ја донирате “парцелата” на која се водите со адреса на живеење.

https://fb.watch/juuqkzwhrA/?mibextid=qC1gEa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons