Земјотрес ја стресе Македонија 

Земјотрес со јачина од 2,5 сптени по рихтер попладнево во 18 часот и 43 минути е регистриран со епицентар кај Охрид.

Епицентарот е на длабочина од 2 километри и мал дел од жителите околку епицетарот го почувствувале.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons