Земјотрес во Македонија 

Во 11 часот и 45 минути регистриран е земјотрес во Македонија со епицентар во близина на село Гари.

Според првичните информации, земјотресот е со јачина од 2,2 степени по Рихтер, а на длабочина од 15 километри.

Локалните жители велат дека се почуствувал многу слабо.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons