ЖИВOTOT ГО 3АГУБИЈА ЧЕТИРИ ЛИЦА, ПЕТОРИЦА CE ПОВPEДЕНИ – CTPAШНА COOБРАЌАЈНА НЕCPEЌА ДЕНЕС ВО ГЕРМАНСКИОТ ГРАД ХАНОВЕР

На автопатот во близина на германскиот град Хановер, во средата вечерта се случила тешка сообраќајна неср еќа, кога се суд риле Голф и Мерцедес.

Четири лица го загубија животот, а пет лица се пов редени.

Две лица поч инале на лице место, а две почи нале во болница поради тежината на повредите.

Меѓу петте пов едени има и двегодишно дете, јавува РИНА.

Извор: Republika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons