Гир: Приоритет да биде борбата со корупција 

Корупцијата останува најголем проблем во државата. Мора да се води битка и со непотизмот – вели евроамбасадорт Гир. Порачува дека во пресрет на изборите, политичките партии мора да објават војна на корупцијата.

Истражувањата што го објави МЦМС покажуваат дека на секој трет граѓанин му било побарано мито а секој четври дал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons