Се објавуваат експлицитни фотографии и видеа од жени – жртвите се злоупотребуваат, се уценуваат и добиваат закани

Експлицитни приватни фотографии и видеа на жени и девојки се објавуваат на неколку социјални мрежи. Фотографиите се преземени од јавните

Read more

АЛАРМАНТНИ ИСТРАЖУВАЊА ЗА ОНЛАЈН КОМУНИКАЦИЈАТА Две третини од девојките се жртва на сексуално вознемирување

Многу млади девојки преку социјалните мрежи на интернет добиваат пораки што претставуваат сексуално вознемирување, а за тоа тие повеќе се

Read more

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons