ДВЕ ЛИЦА СЕ ПРЕНЕСЕНИ ВО БОЛНИЦА ПО УТРИНСКИТЕ РАКЕТНИ НАПАДИ НА КИЕВ – Кличко вели дека може да има заробени во станбена зграда 

Градоначалникот на Киев, Виталиј Кличко изјави дека две лица се пренесени во болница по утринските ракетни напади врз Киев, а

Read more
Show Buttons
Hide Buttons