Киев спремен за офанзива, на готовс рaкетни фрлaчи, самоодна aртилерија, како и aртилерија со хaубици пред Донбас

Киев носи воена опрема на демаркационата линија во Донбас – повеќецевни ракетни фрлачи, самоодна артилерија, како и артилерија со хаубици,

Read more

НАТО ги покажа забите: Подигната вoeната готовност, Франција, Шанија, Данска и Холандија распоредуваат воени авиони, бродови и трупи во источна Европа

НАТО испраќа дополнителни сили во Источна Европа поради ситуацијата околу Украина, се вели во соопштението на Алијансата. „Сојузниците на НАТО

Read more

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons