Хидроелектраните не работат – дали не очекува недостаток на струја и рестрикции во студените месеци?

Неработењето на хидроцентралите нема да го наруши снабдувањето на домаќинствата со струја, уверуваат од Владата. Обезбедувањето на електрична енергија од

Read more

Апасиев: Да ги закопаме секирите додека да го кутнеме сатрапот Заев, а после пак ќе “ратуеме” – кој на лево, кој на десно

Ако е вистина дека Владата прифатила оти македонскиот јазик е заснован на западно-бугарскиот дијалект, тогаш тоа е прогласување тотална ВОЈНА

Read more

Државниот врв тврди дека црвените линии на јазикот и идентитетот нема да бидат погазени

Црвените линии се исцртани. Договор со Бугарија да, но не на сметка на обележјата на македонскиот национален идентитет. Преговарачкиот став

Read more

Блек Фрајдеј во Македонија: Дали редиците од пред моловите ќе направат нови гужви пред Ковид центрите?

Дали попустите се поважни од мерките за зачувување на здравјето? Среде пандемија со над 1000 новозаразени со корона вирус и

Read more

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons