Црногорската полиција за 5 минути го откри бункерот со дрога во крајслерот што 3 години го возеле македонски полицајци

Агенцијата за управување со одземен имот уште во 2018 година го дала на користење на МВР крајслерот во кој вчера

Read more

КРАТЕЊЕ НА СМЕНИ, РАБОТНИЦИ НА ОДМОР, ПРЕКИН НА РАБОТА: Најголемите македонски извозници на удар на кризата со микрочипови

Ефектите од глобалната криза во автомобилската индустрија се поприсутни во домашната економија, тврдат домашни познавачи коментирајќи ги најновите показатели кои

Read more

Маричиќ за можната екстрадиција на Груевски: Од Будимпешта добиваме информација дека не планираат да го екстрадираат

Министерот за правда Бојан Маричиќ во гостувањето во „Студио 10“, коментирајќи ја екстрадицијата напомена дека нашата земја има основа да

Read more

Попов: Kако претседател на УMC на ВМРО-ДПМНЕ потпишав декларација за фер и демократски избори со останатите политички подмладоци

Сергеј Попов: Kако претседател на УMC на ВМРО-ДПМНЕ потпишав декларација за фер и демократски избори со останатите политички подмладоци. Ги

Read more

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons