Голем интерес за изработка на илустрации за проектот „Современи бајки од Македонија“ – пристигнаа 96 апликации од 61 автор

На отворениот повик за илустратори и дизајнери пристигнаа 96 апликации од 61 автор од земјава за изработка на илустрации на

Read more

Керол Ен Дафи е добитничка на „Златниот венец“ на „Струшките вечери на поезиjата“

Керол Ен Дафи, британската поетеса, есеистка, драматург, професорка и креативна директорка на „Школата за пишување“ на универзитетот „Манчестер Метрополитен“ е

Read more

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons