Д-р Драгица Зенделовска: Ќе ни треба долго време да создадеме колективен имунитет, затоа – работете на сопствениот имунитет!

Ќе ни треба подолго време за да создадеме колективен имунитет, единствено што ни останува е да работиме на сопствениот имунитет,

Read more

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons