ТЕШКА СООБРАЌАЈКА: Морничава сцена на лице место – автомобилски делови по целиот пат, искршен предниот дел од возилото кај Каоник (ФОТО)

Денеска се случи тешка сообраќајна несреќа кај Каоник. Во несреќата учествувале две возила, еден автобус и еден автомобил, јавуваат медиумите.

Автомобилски делови има насекаде на патот, а затворен е и патниот правец Ѓунис – Крушевац.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons