РКЕ објави калкулатор со кој секое домаќинство може само да си направи пресметка за потрошената струја 

Регулаторната комисија за енергетика објави калкулатор со кој секое домаќинство може само да си направи пресметка за потрошената струја.

На денешната прес-конференција претседателот на Регулаторната комисија за енергетика, Марко Бислимовски кажа дека потрошувачката во период на важење на евтина струја нема да влезе во блок тарифите.

Пресметките може да ги направите ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons