Пристигнаа налепниците НМК: гужви на станиците за технички преглед 

Колони возила утрово на станиците за технички преглед во државата, поради налепниците со ознака НМК. 

Процедурата на МВР налага возачите со своите автобомили да доаѓаат на станиците за технички преглед, а налепниците да се лепат само од контролорите во станиците и во присуство на припадник на МВР.

Утрово, граѓани се пожалија дека немало налепници на станиците за технички преглед

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons