НЀ ЧЕКА МНОГУ СОНЦЕ И МНОГУ ЖЕШТИНА – еве на што треба да обрнете внимание во следниве денови

.

Управата за хидрометеоролошки работи информира дека следува период на претежно сончево и многу топло време, со пораст на дневната температура која насекаде ќе биде над 30, а наместа ќе достигнува 40 степени.

УВ зрачењето ќе биде многу високо, ќе изнесува 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons