НОВА CTPAШНА COOБРАЌАЈНА НЕСPEЌА: АВТОМОБИЛОТ СМAЧКАН, 21 ГОДИШНО ЛИЦЕ 3АГИНА НА ЛИЦЕ МЕСТО ВО НECPEЌАТА КАЈ ХОРГОШ

На автопатот Нови Сад-Хоргош околу 15.00 часот се случила сообраќајна незгода во која едно лице заг ина, потврдија за „Блиц“ од Полициската управа во Суботица.

Како што дознава Блиц, возач на БМВ од Холандија налетал на запрен камион со приколка со регистерски таблички Кањи кој бил во колона товарни возила пред граничниот премин Хоргош.

Автомобилот бил целосно смачкан, а 21-годишниот Холанѓанец поч инал на лице место.

Поли цијата во Суботица извршила увид, а се сомнева дека причина за нес реќата била несоодветната брзина.

ФОТО ИЛУСТРАЦИЈА

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons