Мекгрегор го навреди Волкановски, а тој го повика да влезе во октагонот со него

Конор Мекгрегор го провоцираше Алекс Волкановски навредувајќи го, а тој го повика на меч на настанот УФЦ 300.

Мекгрегор одамна веќе немал борба, но постојано е активен на социјалните мрежи со контроверзни испади. Така беше и сега кога го нарече Волкановски мал колбас и дека е многу подобар од него.

Волкановски само го повика да се борат на УФЦ 300 настанот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons