Максимовски: Небитни се бројките од пописот, битно е Славјанка ќе праќа војска во Украина!

Бобан Максимовски: Небитни се бројките од пописот, битно е Славјанка ќе праќа војска во Украина!
Да живее СДСМ, да живее СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА!
Секогаш Северна, никогаш Македонија!
Ваш Сдсм!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons