ЗА ЛЕЖАЛКИ ВО ЦРНА ГОРА СКОРМНИ 80 ЕВРА – една фотка, многу нервози 

Многу наши туристи одамна избраа дестинации за летување оваа година, но сепак има и такви кои се уште се двоумат.

Според посетители на Црна Гора , кои своето искуство го пренесуваат на социјалните мрежи, годинешните цени на сместување, храна, лежалки, чадори и се што е потребно на одмор покрај море имаат многу повисоки цени. 

На Твитер се појави фотографија на која се прикажани цените на лежалките во Тиват.

– Ценовник на лежалки, обични лежалки сет 25 евра, дрвени лежалки сет 35 евра, гарнитури 30 евра комплет, кружни софи 40 евра, настрешници 80 евра, една лежалка без чадор 10 евра – пишува на фотографијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons