ЕКСКЛУЗИВНО: ПРОТЕРАНИ БУГАРИТЕ КОИ ТЕПАА МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦАЈЦИ! 

Инфомакс објави: Основниот суд во Крива Планка определи мерка протерување на странец на бугарскиот пратеник кој утрово тепаше македонски полицајци и на двајца негови сограѓани Бугари, а воедно ќе одговараат и за попречување на службено лице во вршење на службената должност.

Тројцата се веќе депортирани во Бугарија.

Фото: Инфомакс

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons