Гордеј се Македонијо: Георгиевски ни носи ЗЛАТО!

Македонија може да се радува на уште еден успех на македонскиот таеквондист Дејан Георгиевски кој денеска во финалето на серијата Г2 од турнирот во Албанија го победи Словенецот Иван Трајковиќ.

Георгиевски со ова додаде уште 20 бодови и со крупни чекори гази кон Олимписките игри во Париз во 2024 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons