Голема полициска акција утрово во Македонија, уапсени 20-тина криминалци 

Од МВР потврдуваат дека во тек е полициска акција, но детали најавуваат по нејзиното завршување.

Во Струга изутринава се спроведува голема полициска акција во која, според првичните информации, уапсени се 20-ина криминалци од страна на специјалци на Министерството за внатрешни работи.

Од МВР потврдуваат дека во тек е полициска акција, но детали најавуваат по нејзиното завршување. (МИА)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons