Воз удри жена кај Маџари 

РЦУК Скопје доставија вонредна информација во која се наведува следното:

Од страна на дежурниот во ЈП Железници добиена е информација дека во 09.19 часот од страна на патничкиот воз број 601 кој сообраќал на релација Табановце – Скопје на самата железничка станица Маџари било удрено женско лице.Од страна на комисија од ЈП Железници и полиција направен е увид, а повреденото лице од страна на Брза Помош пренесено на скопските клиники.

Сообраќајот не бил во прекин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons