(ВИДЕО) Л0ШАТА ВЕСТ ПРИСТИГНА УТРОВО – ПРВИ СНИМКИ ОД НЕCPEЌАТА ВО КОЈА БЕШЕ И 3ЕЛИНСКИ

Портпаролотот на украинскиот претседател, Сефхиј Никифоров на Фејсбук објави дека еден автомобил се судрил со друг во кој бил Зеленски.

Ле арите кои го придружувале Зеленски веднаш го прегледале, по што бил префрлен во болница, но нема пов реди

Автомобилот во кој се наоѓаше украинскиот претседател Володимир Зеленски се судрил со друго возило по посетата на линиите на фронтот, но не е повре ден, изјави неговиот портпарол.

Портпаролот на украинскиот претседател, Сефхиј Никифоров на Фејсбук објави дека еден автомобил се су дрил со друг во кој бил Зеленски.

Ле арите кои го придружувале Зеленски веднаш го прегледале, по што бил префрлен во бол ница, но нема по вреди.

Медицински лица го пренеле возачот на другото возило во болн ица.

Полицијата го истражува инциде нтот.

Зеленски вчера го посети повторно ослободениот град Изјум во источниот дел на Украина.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons