ВИДЕО: Денес физичка пресметка за Водици во Македонија – снимка која ја обиколи цела држава

Скокањето по крстот за Водици утрово во Крива Паланка можеше да се претвори во физичка пресметка помеѓу учесниците.

Младите момчиња кои скокнаа во Крива река се тегнеа и влечеа за да го добијат крстот и покрај апелите на свештеното лице да сопрат.

https://fb.watch/i989L6r79Y/?mibextid=cr9u03

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons