Бислимоски: Многу се плашам во јануари да не викаме дека оваа цена на горивата е супер

Претседателот на РКЕ, Марко Бислимоски синоќа во Тема на денот на Сител изјави дека смета дека ситуацијата со горивата ќе станува се полоша.

– Јас тоа што го гледам на светските берзи, ситуацијата со цената на нафтата ќе станува полоша и полоша. Многу се плашам, да не се доведеме во ситуација, во јануари или во февруари да кажуваме дека оваа цена што беше во мај и јуни беше супер, изјави Бислимовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons