ЗА ВИКЕНДОТ ТЕМПЕРАТУРИ И ДО 28 СТЕПЕНИ, А ПОТОА НОВО ЗАЛАДУВАЊЕ: Долг период со поројни дождови, ветер и град 

Под влијание на топла воздушна маса од југ, за време на викендот температурите краткотрајно, но значително ќе се покачат и

Read more
Show Buttons
Hide Buttons