Христијан Мицкоски заедно со УМС положи свежо цвеќе пред споменикот на Гоце Делчев

Христијан Мицкоски заедно со УМС положи свежо цвеќе пред споменикот на Гоце Делчев по повод 118 годишнината од херојската смрт.

“Ослободувањето на Македонија се крие во внатрешното востание. Кој мисли инаку да се ослободи Македонија, тој се лаже и себеси и другите.”

Делегација на УМС на ВМРО – ДПМНЕ заедно со претседателот на ВМРО – ДПМНЕ Христијан Мицкоски положи свежо цвеќе по повод 118 години од смртта на великанот Гоце Делчев.

ВЕЧНА СЛАВА ДАСКАЛЕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons