(ФОТО) „Често сум гола, а секогаш најдобро облечена жена“: Карлеуша се пофали себеси колку знае да биде жешка

Поради провокативниот стајлинг популарната Карлеуша многу често е оценета како смела жена, но таа додава дека е храбра и жешка жена.

Секогаш имам покачена температура, се надевам не од корона, но јас сум жешка жена.Мене никогаш не ми е студено, ретко носам чорапи или облекувам нешто потопло.. Кога ,малку подобро ќе размислам јас сум често гола, а секогаш сум најдобро облечена. Тоа е еден апсурд кој се случува на балканот, да една гола жена секогаш е најдобро облечена, истакнала Јелена Карлеуша за медиумите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons