(фОТО) Во црно и црвено: Александра Накова рекламира долна облека, а од градниците од тантела извира раскош

Гевгеличанката Александра Накова и тоа како е свесна за своите најсилни атрубути кои вешто знае да ги истакне пред очите на останатите.

Меѓу нејзините најнови секси фотографии го истакна она највпечатливото –бујните гради.

Таа позираше во долна облека од танела од која извираше раскош. Александра од неодамна е модел за „Secretsunderwear“ чии парчиња долна облека и пижами ги рекламира на социјалните мрежи.

Иако не се фотографираше во целост, туку само во пределот на градите, поентата беше постигната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons