Се најавува враќање на полицискиот час

Според неофицијални информации се најавува дека повторно ќе се воведе полициски час. 

Истиот се најавува дека ќе започне во 22 часот и ќе трае до 5 часот наредниот ден. 

Повеќе и детални информации се очекуваат во текот на денот. 

Линк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons