Путин ја прими експерименталната вакцина против Ковид-19, вакцина без игла!

Претседателот на Русија, Владимир Путин, објави дека е помеѓу првите луѓе на кои им била дадена експериментална вакцина против Ковид-19, која се дава без игла и се прима преку нос.

Тој потврди дека ја примил носната форма на вакцина против Ковид 19, заедно со ревакцината.

Ми рекоа да земам длабок воздух и да бројам до три. Шест месеци по мојата вакцина, нивото на антитела во моето тело ми падна, па експертите ми предложија да се ревакцинирам – изјави Путин и додаде дека во текот на процесот не почувствувал ништо, пренесува Russia Today.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons