Потег за поздрав: Младите од ВМРО-ДПМНЕ денес засадија садници скоро во цела Македонија

Младите од ВМРО-ДПМНЕ денес спроведоа еколошка акција за пошумување на јавни површини на територија на цела држава.

УМС на ВМРО-ДПМНЕ со оваа активност испраќа порака и апелира до сите млади да се приклучат на слични акции со цел подигнување на еколошката свест.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons