Попов: УМС го вреднува мислењето на НВО секторот, потпишавме меморандуми за соработка со повеќе организации

Сергеј Попов: Се сретнавме и потпишавме меморандуми за соработка со повеќе невладини организации, младински организации, спортски клубови од Прилеп, Битола, Велес и Неготино.

Разговаравме за младите, слушнавме многу предлози, потреби, совети, разменивме искуства, и научивме како треба да ги менуваме работите. Имавме прилика да се сретнеме со многу организации од различни сфери во општествто, здружение на лица со попреченост, еколошки организации, клубови од повеќе спортови и организации за млади.

Унијата на млади сили на ВМРО – ДПМНЕ е отворена за сите предлози и идеи кој се во насока на подобрување на состојбите во Македонија и ги повикуваме сите организации и поединци за взаемна соработка.

УМС го вреднува мислењето на НВО секторот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons