Полицијата вечерва со контроли расчистува поголеми групи луѓе на јавни простори

МВР вечерва информира дека во врска со препораките на Владата за преземање на мерки за расчистување на поголеми групи на луѓе јавни простори, како една од мерките за справување со корона вирусот, СВР Скопје презеде мерки за расчистување на поголема група на млади на Водно.

Уште еднаш апелираме до младите да ги почитуваат мерките на владата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons