Познато во кои 10 општини ВМРО-ДПМНЕ извојува победа

Неофицијално, победа во прв круг на кандидати на ВМРО прогласува во 10 општини. Според информации на ВМРО-ДПМНЕ, извојувале победа во следниве општини: Градско, Могила, Новаци, Јегуновце, Босилово, Петровец, Прилеп, Виница, Карбинци, Пехчево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons